Waarom je niet meer zonder nanny kunt

  • 0 comments
nanny opvang

Een nanny in huis is een cadeautje voor je gezin. Op de dagen dat je aan het werk bent gaat het vertrouwde gezinsleven gewoon door. Een nanny zorgt voor een vast dagritme en geeft je kinderen veel liefde en aandacht. Een nanny in huis heeft nog veel meer voordelen. Wij hebben de 5 belangrijkste op een rijtje gezet:

 

  1. Dagritme in een vertrouwde omgeving

Het grote voordeel van een nanny is dat ze het vertrouwde dagritme kan voortzetten op de dagen dat jij en je partner van huis zijn. Voor baby’s is het natuurlijk het fijnste als ze lekker in hun eigen bedje slapen. Ze slapen vaak beter en langer dan op een kinderdagverblijf. Oudere kinderen zijn niet afhankelijk van de voor- en naschoolse opvang, maar worden door de nanny naar school gebracht en weer opgehaald. Als de school uit is kunnen ze gewoon afspreken met vriendjes of naar bijv. de hockeytraining.

 

  1. Veel liefde en aandacht

Het allerfijnste is de extra liefde en aandacht die een nanny kan geven aan je kinderen. Ze heeft tijd om je baby lekker te knuffelen en rustig in badje te doen. Zijn je kinderen al wat ouder? Ook dan is die aandacht belangrijk. Even kletsen na school, helpen met huiswerk of een spelletje spelen.

 

  1. Goedkoper dan je denkt

Wat veel mensen niet weten is dat een nanny vanaf twee kinderen al goedkoper is. Dat komt omdat je een nanny per uur betaalt in plaats van per kind per dag. Ook heb je gewoon recht op kinderopvangtoeslag. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van je inkomen.

 

  1. Ondersteuning bij kleine huishoudelijke taken

Een nanny zorgt niet alleen voor je kinderen ze helpt ook in de huishouding. Hoe fijn is het als je na een lange dag thuiskomt en je was is opgevouwen, de blouses gestreken en het eten voorbereid. Het is verstandig om hierover bij aanvang van de samenwerking goede afspraken te maken.

 

  1. Ziek kind toch opvang

Wanneer een van je kinderen ziek is blijf je natuurlijk het liefste thuis om extra veel knuffels te geven. Helaas is dit vaak lastig te organiseren op je werk. De dagelijkse plicht roept! Een nanny is in dit geval je redder in nood. Ze zal met extra liefde en aandacht voor je zieke kind zorgen.

 

Interesse in een betrouwbare en fijne nanny? Laat het weten via info@gobcare4kids.nlof bel naar 073 690 95 66.

Share Social

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *