Waarom Care4Kids mag terugkijken op een waardevol 2018

  • 0 comments

Nog maar een paar weken en dan tellen we af naar het nieuwe jaar. Een mooi moment om terug te blikken op een waardevol en prachtig 2018. Bij Care4Kids hebben we zeker niet stilgezeten. Al die leuke ontwikkelingen willen we graag met je delen. Lees snel verder en ontdek alle nieuwe mogelijkheden.

 

Nanny Zoeken

In november 2018 lanceerden we het nieuwe platform Nanny Zoeken. Een exclusief platform dat ondernemende ouders en professionele nanny’s met elkaar verbindt. Via het platform bieden we nanny’s de kans zichzelf te ontwikkelen middels interne trainingen en coaching. Werk je als nanny en heb je zin om in jezelf te investeren? Wil je graag vaste uren (min. 20 uur) en een aantrekkelijk salaris? Bekijk de mogelijkheden op www.nannyzoeken.nl

 

Nannyservice op flexplekken

In samenwerking met Mom Cycle gaan we nannyservice voor flexplekken verzorgen. En dat is ideaal voor zzp’ers. Je weet zeker dat je kind(eren) in goede handen is terwijl jij lekker aan het werk bent. Houd Flexizone en Seats2Meet in de gaten. Zij hebben serieuze plannen om in 2019 onze nannyservice aan te gaan bieden.

 

Nannyservice tijdens je event

In maart 2018 hebben we de nannyservice verzorgd voor het Mom Cycle congres in Den Bosch. Het bleek een succes. Gasten vonden het fantastisch dat ze hun kind(eren) tijdens het congres konden toevertrouwen aan een van onze nanny’s. Op 28 maart 2019 is het volgende congres en uiteraard zijn onze nanny’s daarbij.

 

Nannyservice ’s nachts

Samen een nachtje weg, naar een feestje of gewoon een keer lekker slapen? Dat kan sinds kort dankzij onze nachtservice. Het mooie is dat je die zelfs last-minute kunt aanvragen. Begin november heeft de eerste nanny nachtservice verleend.

 

Nannyservice op vakantie

Wil je nog meer genieten van je vakantie? Neem een nanny mee. Een vakantienanny is flexibel en ondersteunt daar waar je dat wilt. In januari 2019 gaat een van onze nanny’s met een gezin mee op reis. Natuurlijk delen we die ervaringen na afloop met je.

Care4Kids groeit

We hebben niet alleen interessante nieuwe mogelijkheden ook de bestaande services zijn gegroeid. Dit jaar hebben we ruim 50 gezinnen in regio Den Bosch, Tilburg en Nijmegen geholpen met goede opvang door een nanny of gastouder. Omdat we zo lekker aan het groeien zijn gaat ons team uitbreiden. Op 1 januari start er een nieuwe bemiddelingsmedewerker.

 

Care4Kids trainingen en opvoedadvies

Graag helpen we ouders, gastouders en nanny’s met opvoedkundige vragen en trainingen. Dit jaar heeft Care4Kids vijf trainingen verzorgd over o.a. hoog gevoeligheid en communiceren met kinderen. Ook beantwoordt onze opvoedcoach, Ima van Bergen, elke tweede dinsdag van de maand gratis opvoedkundige vragen. Wil je gebruik maken van haar advies? Bekijk de mogelijkheden. 

 

Care4Kids in de media

Wanneer je naam in het Brabants Dagblad verschijnt bij een uitgebreid artikel over nanny’s in Brabant dan is dat een mooi compliment. Ook werden onze mogelijkheden voor een vakantienanny genoemd in het magazine Wendy.

 

Care4Kids gaat verhuizen

In januari 2019 gaat het kantoor van Care4Kids verhuizen naar Taalstraat 40 in Vught.

 

Wil je meer weten over een van onze nieuwe services? Stuur een mailtje naar Inge Solleveld via info@gobcare4kids.nl

Share Social

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *