Care4Kids nanny service

Care4Kids is een bemiddelingsbureau voor ouders en nanny’s. Care4Kids begeleid gezinnen en hun nanny met de administratie, het aanvragen van kinderopvangtoeslag alsmede het waarborgen van de kwaliteit.

 

Marjolein van den Hamer is woonachtig in Breda, moeder van 1 dochter en
heeft meer dan 20 jaar ervaring in de kinderopvang. De afgelopen jaren was zij werkzaam als leidinggevende in de kinderopvang en heeft zij veel geleerd over wat actueel is en speelt binnen deze branche. Anderen laten zien hoe leuk dit vak is en jezelf blijven uitdagen, geeft haar meer verdieping in haar vak. Geen dag is hetzelfde als je met kinderen werkt.
In het wisselende klimaat van de kinderopvang zocht zij voor ouders naar een makkelijkere oplossing. Opvang aan huis past hier helemaal in; meer rust voor zowel ouders en kinderen. Het gemak van ’s ochtends naar je werk gaan wetend dat je kinderen thuis lekker in hun eigen ritme hun dag starten. Met Care4Kids gaat Marjolein haar passie overbrengen op anderen. Door grote betrokkenheid bij de Nanny’s en gezinnen blijft de kwaliteit waar zij naar streeft gewaarborgd. Marjolein is dan ook mede verantwoordelijk voor het beleid en kwaliteit binnen Care4Kids.

 

Pim van den Hamer is de broer van Marjolein. Ook hij woont in Breda. Hij versterkt het team van Care4Kids op gebied van financiën en administratie.
Pim heeft ervaring op het gebied van kinderopvang als zijnde pedagogisch medewerker op een buitenschoolse opvang. Daarbij heeft Pim meerdere bedrijven geleidt in diverse sectoren als zelfstandige ondernemer. Door deze combinatie van commerciële ervaring alsmede ervaring in de kinderopvang heeft Pim de juiste achtergrond om Care4Kids te versterken op het gebied van financiën, administratie en contractuele verplichtingen. Belangrijkste pijlers voor samenwerkingen zijn voor Pim; Persoonlijk, flexibel en integer.
”Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook.”

Care4Kids biedt hoogwaardige kwaliteit. Kernwoorden zijn; betrouwbaar, persoonlijk en flexibel. Uw kinderen zijn uw kostbaarste bezit, daarom is voor ons alleen het beste goed genoeg.

 

 

Debby Franken- Huls heeft ruim 23 jaar ervaring in het speciaal onderwijs waarvan zij in de beginjaren als onderwijsassistente actief is geweest later heeft ze zich omgeschoold binnen deze organisatie naar psychodiagnostisch medewerkster. In deze functie voert Debby onderzoeken uit naar de intelligentie, de persoonlijkheid en het gedrag van de leerlingen. Mede dankzij haar werkervaring weet zij als geen ander dat kinderen op moeten groeien in een veilige en warme omgeving. Een gelukkig kind maakt een gelukkige ouder.

Nu haar 3 kinderen een leeftijd hebben bereikt dat ze zelfstandiger zijn kan Debby haar passie, het verbinden van mensen, en werkervaring inzetten om een perfecte match tussen kinderen, nanny en ouders te maken. Care4Kids sluit dan ook perfect aan bij de ideeën van Debby omdat hier de persoonlijke en individuele aanpak centraal staat. Voor kinderen is het fijn dat ze opgroeien in hun eigen vertrouwde omgeving, met een Nanny in huis kunnen de belangrijke kinderzaken zoals afspreken met vriendjes en vriendinnetjes maar ook het sporten gewoon doorgaan.

 

Anneke Hermus-Gijsbers werkt in de regio Noordoost-Brabant / Nijmegen aan hoogwaardige kinderopvang aan huis. Anneke heeft meer dan 15 jaar ervaring in de kinderopvang. Ze heeft in die jaren van alles gedaan van nieuwe locaties opzetten tot leidinggevende functies.

De sportclubs en speelafspraken kunnen gewoon doorgaan en voor de kleintjes kan de dag heerlijk rustig beginnen in hun eigen huis. Op de dagen dat de ouders zijn werken houdt de Nanny het gezin draaiende. Volgens Anneke “een verrijking voor je kinderen en je carrière”.

Het persoonlijke contact wat Care4Kids biedt spreekt Anneke erg aan. Anneke weet door haar ervaring goed wat het inhoudt om de opvang aan huis tot een succes te maken. Daarbij beschikt Anneke over een gedegen pedagogische achtergrond en heeft veel ervaring in de kinderopvang in diverse facetten. Belangrijk voor Anneke in de samenwerking is persoonlijk contact, continuïteit en kwaliteit.

Ons werkgebied

Wij begeleiden ambitieuze ouders in heel Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactgegevens

Care4Kids

TEL: 073-3020105

KVK: 88819183
LRK: 514367635