Neem een Nanny mee op vakantie!

  • 0 comments

Het lijkt alsof de zomervakantie al is begonnen met dit mooie weer en vrolijke spelende kindjes op straat! Over 2 weken start de zomervakantie pas echt voor een groot deel van de kinderen in ons land.

Velen van jullie kijken vast uit naar een welverdiende vakantie aan het strand in Zuid Frankrijk, het Gardameer in Italië of op tropisch eiland ergens in Thailand?

Eindelijk echt even quality time met het hele gezin en soms hoop je stiekem even een rust momentje voor jezelf te kunnen pakken.

Maar wat zal het soms toch lekker zijn om echt dat rust momentje te kunnen pakken alleen, of samen met je partner, zonder dat de kinderen om aandacht schreeuwen.

Tegenwoordig maken steeds meer gezinnen gebruik van een Nanny tijdens de vakantie.

Maar dat is toch hartstikke duur is vast de eerste gedachten die bij je op komt? Hierover later mee ; – )

Hoe relaxt kan het zijn, de kinderen zijn heerlijk aan het spelen in het zwembad samen met de nanny, zodat je even rustig een boek kan lezen in de zon, of kijk je er al tijden naar uit om eens ‘s avonds samen op stap te gaan of ‘s morgens te kunnen uitslapen? De kinderen kunnen heerlijk slapen in hun eigen bed en jullie kunnen met een gerust hart genieten.

Sommige gezinnen nemen opa en oma mee op vakantie en sommigen kiezen voor hun huidige oppas maar je kan er ook voor kiezen om een vakantie nanny via Care4Kids te regelen.

De nanny’s van Care4Kids hebben allemaal ruime ervaring met kinderen, houden van gezelligheid, vakanties en entertainen!

Hoe ziet z’n vakantie er nou uit?

Ruim voordat jullie op vakantie gaan geven jullie je wensen door. Wij zorgen voor 2 of 3 passende kandidaten waaruit jullie kunnen kiezen. Is er een klik met een van de kandidaten? Dan gaan we afspraken maken over hoe jullie je vakantie willen indelen met de Nanny. Ook zal de nanny een paar keer langs komen, zodat jullie kinderen alvast kennis kunnen maken met de nanny , zodat het vertrouwd voor ze is op vakantie.

Hoe je de opvang wilt regelen met de Nanny is aan jullie. Wil je 3 hele dagen gebruik van de Nanny maken of alleen de ochtenden? Alles is bespreekbaar. Op de momenten dat jullie geen gebruik maken van de nanny, dan kan de Nanny lekker naar het strand gaan of iets dergelijks en jullie kunnen je moment hebben met je eigen gezin.

Ja en nu die vraag… wat kost nou een vakantie Nanny?

En die vraag hangt heel erg af van jullie wensen. Je betaalt de Nanny alleen de uren die zij werkt. De vervoerskosten naar de vakantiebestemming en de verblijfkosten zijn voor de rekening van het gezin, dit kan je zo gek maken als je zelfs wilt.

Enthousiast geworden over een vakantie Nanny en wil je graag een passende offerte ontvangen? dan maken we graag een telefonisch afspraak met je. Klik hier voor de contact gegevens.

Nog een paar tips:

  1. Zorg voor een aparte ruimte/kamer voor de nanny zodat jullie ook alleen kunnen zijn met je eigen gezin
  2. Maak van tevoren duidelijk afspraken met elkaar
  3. Geef de Nanny de ruimte om met eigen ideeën te komen
  4. Bereid je kinderen voor over wat ze kunnen verwachten
  5. Durf dingen bespreekbaar te maken tijdens je vakantie
  6. Voel je vooral niet schuldig, ook jij verdient een ontspannen vakantie
  7. En het allerbelangrijkste… geniet!

 

Bron: Care4Kids

Share Social

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *