100% ontspannen op vakantie? Neem een nanny mee!

  • 0 comments
vakantienanny

Verlangt u weleens terug naar de tijd dat u samen met uw partner de meest avontuurlijke reizen maakte? En uren kon chillen op het strand? Geen zorgen. Dat kan ook gewoon mét de kinderen erbij. Maak gebruik van onze vakantieservice en neem een nanny mee op reis. Waarom niet? Het is goedkoper dan u denkt… maar daarover later meer 😉

 

Relaxt op vakantie met een nanny

Uw vakantie is nog 10x relaxter met een nanny erbij. Gezinsactiviteiten wisselt u moeiteloos af met quality time met uw partner of even tijd voor uzelf. Tegenwoordig zijn er steeds meer gezinnen die opa en oma mee op reis nemen. Super lief natuurlijk, maar die zijn er wel 24/7 bij. Een vakantienanny is flexibel en ondersteunt alleen daar waar jullie dat willen.

 

Wat doet een vakantienanny precies?

Ze zorgt ervoor dat jullie maximaal kunnen genieten van een fijne gezinsvakantie. En nee, daar hoeft u zich niet schuldig over te voelen want ook u verdient een ontspannen vakantie. Voordat de reis van start gaat maakt u samen goede afspraken over de werktijden en inzet van uw nanny. Wilt u vooral lekker uitslapen? Heeft u behoefte aan een toeziend oog bij het zwembad? Of wilt u juist samen met uw partner uiteten? Het kan allemaal. En op de momenten dat u samen met uw gezin wilt zijn gaat de nanny gewoon iets voor zichzelf doen.

 

Hoe vindt u een fijne vakantienanny?

Wanneer u een nanny mee op reis neemt dan is het superbelangrijk dat er een goede klik is. Care4Kids heeft ruime ervaring met het maken van goede matches. Bij uw aanvraag geeft u ook meteen uw wensen door. Wij zorgen voor 2 of 3 passende kandidaten waaruit u kunt kiezen. Is er een klik met een van de kandidaten? Dan gaan we afspraken maken en komt de nanny een paar keer langs om kennis te maken met de kinderen. Het is fijn als uw kinderen al vertrouwd zijn met de nanny voordat de vakantie begint.

 

Wat kost het om een nanny mee op vakantie te nemen?

Het mooie is dat u deze kosten helemaal zelf in de hand heeft. U betaalt de nanny alleen voor de uren dat ze werkt. Daarnaast betaalt u de reis- en verblijfkosten van de nanny, dit kunt u natuurlijk zo gek maken als u zelf wilt.

 

Enthousiast geworden over een vakantienanny? Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@gobcare4kids.nl of bel naar 073 690 95 66.

 

Share Social

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *