nannypagina

Luxe opvang bij u thuis

Naar beneden

Nanny service is een luxe opvang bij u thuis. Bij deze vorm van opvang worden uw kinderen thuis in een veilige en vertrouwde omgeving opgevangen. Opvangwensen zijn samen met de nanny te bespreken. De nanny kan bijvoorbeeld uw kinderen naar school en/of sportclubjes halen of brengen of ze kan licht huishoudelijke werkzaamheden verrichten. De opvang die de nanny`s bieden is flexibel en u betaalt alleen de daadwerkelijk afgenomen uren.

Al onze nanny’s beschikken over een kindgericht diploma, een EHBO diploma voor kinderen en een geldig VOG. Wij vinden het belangrijk dat onze nanny’s minimaal 1 jaar werkervaring met kinderen hebben.

Als uw nanny op vakantie of ziek is dan doen wij ons uiterste best om vervangende opvang te regelen voor uw gezin.

Al onze nanny’s werken onder de arbeidsregeling “dienstverlening aan huis” . U bent niet de werkgever maar de opdrachtgever van de nanny. Dit heeft o.a. als voordeel dat u als ouder geen loonbelasting en werkgeversbelasting hoeft te betalen.

Indien u minder dan 4 dagen in de week een nanny zoekt, maakt u gebruik van 1 nanny. Zoekt u een nanny voor 4 of meer dagen in de week dan krijgt u 2 nanny’s. Zo heeft u altijd recht op kinderopvangtoeslag. Indien u kiest voor 1 nanny gedurende 4 of meerdere dagen heeft u echter maar recht op drie dagen kinderopvangtoeslag.

 

Werkwijze nanny

Na een inschrijving nemen wij telefonisch contact op en hebben we een telefonisch intakegesprek. Het is ook mogelijk om een persoonlijk kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens het intakegesprek bekijken wij de gezinssituatie en nemen wij de wensen van het gezin door. Gezamenlijk maken wij een profiel van de gewenste nanny. Wilt u na het intakegesprek dat wij gaan zoeken naar een geschikte nanny, dan vragen wij u om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en gaan wij actief op zoek naar een geschikte nanny.

Wij gaan op zoek naar een geschikte nanny in ons eigen bestand, via social media en door het plaatsen van vacatures op vacaturesites. Alle nanny’s die interesse en de juiste papieren hebben (EHBO, kind gerelateerde opleiding en VOG) nodigen wij uit op intakegesprek. Van alle nanny’s maken wij een profiel met foto en referenties. U kunt aan de hand van dit profiel kiezen welke nanny u uitnodigt om kennis mee te maken.

Als er een geschikte nanny tussen zit, zorgen wij ervoor dat de inschrijvingen worden gedaan bij het LRKP (Landelijke register kinderopvang). Eventuele leges kosten die sommige gemeentes vragen zijn voor rekening van de ouders.

In het huis van het gezin moeten we een risico-inventarisatie hygiëne en veiligheid uitvoeren. Als dit goedgekeurd wordt door ons komt de GGD langs om alles nog een keer te controleren.

Als alles is uitgevoerd maken wij een overeenkomst op samen met de ouders en de nanny.

Als wij voor u gaan bemiddelen, doen wij er alles aan om een passende nanny te vinden voor u. Wij blijven doorzoeken totdat er een match is.

Het gehele proces van werving en selectie neemt gemiddeld 6 weken in beslag.

Het is ook mogelijk om een nanny te delen samen met een ander gezin. Dan betaalt u gezamenlijk de nanny en de bemiddelingskosten.

Care4Kids biedt na het bemiddelen persoonlijke begeleiding aan het gezin en de nanny.

• Maandelijks telefonisch contact met een bemiddelingsmedewerker
• 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor vragen en adviezen
• 2x per jaar een huisbezoek voor het uitvoeren van de risico-inventarisatie en evaluatie
• Op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen
• Administratieve werkzaamheden
• Aanbieden van informatie avonden

 

Nanny aan huis, alleen werving en selectie (zonder kinderopvangtoeslag)

Bent u op zoek naar een nanny zonder kinderopvangtoeslag dan kunt u kiezen voor alleen de werving en selectie. Nadat u akkoord heeft gegeven zoeken wij naar een geschikte nanny voor u. Wij stellen meerdere kandidaten voor en zodra u een nanny heeft gekozen stoppen onze diensten en maakt u eigen afspraken met de nanny.

Werkwijze nanny (zonder kinderopvangtoeslag)

Als u ervoor kiest om alleen de werving en selectie geregeld hebben door Care4Kids, gaat de werkwijze als volgt.

Na een inschrijving nemen wij telefonisch contact op en hebben we een telefonisch intakegesprek. Het is ook mogelijk om een persoonlijk kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens het intakegesprek bekijken wij de gezinssituatie en nemen wij de wensen van het gezin door. Gezamenlijk maken wij een profiel van de gewenste nanny. Wilt u na het intakegesprek dat wij gaan zoeken naar een geschikte nanny, dan vragen wij u om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en gaan wij actief op zoek naar een geschikte nanny.

Wij gaan op zoek naar een geschikte nanny in ons eigen bestand, via social media en door het plaatsen van vacatures op vacaturesites. Alle nanny’s die interesse hebben en aan jullie profiel voldoet nodigen wij uit op intakegesprek. Van alle nanny’s maken wij een profiel met foto en referenties. U kunt aan de hand van dit profiel kiezen welke nanny u uitnodigt om kennis mee te maken.

Als u een geschikte nanny heeft gekozen, dan stoppen de diensten van Care4Kids.

Wij bemiddelen in heel Nederland. Interesse in een nanny of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier of schrijf u direct in via het inschrijfformulier.

Ons werkgebied

We begeleiden en bemiddelen in heel Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactgegevens

info@gobcare4kids.nl
TEL: 073 690 95 66
Whatsapp: 06 44 30 48 95
KVK: 54734606
LRK: 514367635