nannypagina

Luxe opvang bij u thuis

Naar beneden

Luxe opvang aan huis / gastouder aan huis (met recht op kinderopvangtoeslag)

Nanny service is een luxe opvang bij u thuis. Bij deze vorm van opvang worden uw kinderen thuis in een veilige en vertrouwde omgeving opgevangen. Opvangwensen zijn samen met de nanny te bespreken. De nanny kan bijvoorbeeld uw kinderen naar school en/of sportclubjes halen of brengen of ze kan licht huishoudelijke werkzaamheden verrichten. De opvang die de nanny`s bieden is flexibel en u betaalt alleen de daadwerkelijk afgenomen uren.

Al onze nanny’s beschikken over een kindgericht diploma, een EHBO diploma voor kinderen en een geldig VOG. Wij vinden het belangrijk dat onze nanny’s minimaal 3 jaar werkervaring met kinderen hebben.

Als uw nanny op vakantie of ziek is dan doen wij ons uiterste best om vervangende opvang te regelen voor uw gezin.

Al onze nanny’s werken onder de arbeidsregeling “dienstverlening aan huis” . U bent niet de werkgever maar de opdrachtgever van de nanny. Dit heeft o.a. als voordeel dat u als ouder geen loonbelasting en werkgeversbelasting hoeft te betalen.

Indien u minder dan 4 dagen in de week een nanny zoekt, maakt u gebruik van 1 nanny. Zoekt u een nanny voor 4 of meer dagen in de week dan krijgt u 2 nanny’s. Zo heeft u altijd recht op kinderopvangtoeslag. Indien u kiest voor 1 nanny gedurende 4 of meerdere dagen dan wordt u als ouder de werkgever van de nanny.

Nanny aan huis, alleen werving en selectie (zonder kinderopvangtoeslag)

Bent u op zoek naar een nanny zonder kinderopvangtoeslag dan kunt u kiezen voor alleen de werving en selectie. Nadat u akkoord heeft gegeven zoeken wij naar een geschikte nanny voor u. Wij stellen meerdere kandidaten voor en zodra u een nanny heeft gekozen stoppen onze diensten en maakt u eigen afspraken met de nanny.

Interesse in een nanny of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier of schrijf u direct in via het inschrijfformulier.

Ons werkgebied

Wij begeleiden en bemiddelen heel Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactgegevens

info@gobcare4kids.nl
TEL: 073 690 95 66
Whatsapp: 06 44 30 48 95
KVK: 54734606
LRK: 514367635